Klantenservice

Bestellen:

Je favoriete items bestellen via de webshop is heel erg eenvoudig. Volg gewoon deze stappen: 

  1. Leg het artikel van je keuze in je winkelmandje
  2. Vul je gegevens in
  3. Reken je bestelling af

Je vindt na betaling meteen een bestelbevestiging in je inbox. Ontvang je die e-mail niet, en zit hij ook niet in je SPAM, neem dan contact met me op via de chat of via de WhatsApp knop, messenger of e-mail.


Betaling
:

Afrekenen voor je nieuwe aankopen via de webshop kan met:

  • Credit card
  • Paypal
  • Bancontact

 

Verzending:

Je kan je bestelling komen ophalen in de boetiek in Roeselare of via Bpost bij je laten toekomen. Momenteel krijg je de verzending gratis bij elke bestelling vanaf 75 Euro. Extra fijn als je even niet naar een winkel wilt of kunt.  Voor bestellingen kleiner dan 75 Euro, kan je genieten van een gunstig tarief.

Tarieven:

  • Verzending via Bpost naar een adres in België + verzekering + track & trace : € 5 of gratis bij bestelling vanaf € 75
  • Verzending via Bpost naar Nederland: € 6,95€ of gratis bij bestellingen vanaf € 100
  • Verzending binnen Europa: € 8,95 of gratis bij bestellingen vanaf € 150

Track & Trace:

Via de e-tracker op de website van Bpost kan je steeds je pakket traceren. Je krijgt de informatie om je pakket te volgen via e-mail. Bestel je voor 18.00u dan verstuur ik je pakket nog de volgende dag. 

 

Terugzenden & omruilen:

Ben je niet tevreden van je online aankoop? Dan kan je die terugsturen en dan ruilen we het artikel om of stort ik je betaling terug.

Termijnen:

Je dient je artikel binnen de 5 dagen na ontvangst voor retour aanmelden. Stuur hiervoor een e-mail naar info@the-outletstore.net met vermelding van je bestelnummer en de reden waarom je niet tevreden bent van het artikel.   Een retour gebeurt op uw kosten en is enkel mogelijk voor ongedragen items in de originele verpakking en voorzien van de originele labels.  De bestelling dient binnen de 14 dagen na levering teruggestuurd te zijn.  Na ontvangst van de retour inspecteer ik de artikelen en bij akkoord ontvang je de terugbetaling binnen de 14 dagen terug.  Retours die buiten de tijd van 14 kalenderdagen teruggestuurd worden, kunnen wij helaas niet meer verwerken en terugbetalen.

Let op: kledij aangekocht in de fysieke winkel in Roeselare kan niet teruggenomen of omgeruild worden.

Retouradres

The Outletstore by Mari Lamy, Vlamingstraat 6C, 8800 Roeselare

 

Neus rond in de nieuwe collectie!