Over Mari Lamy

Je droomt van een kleerkast vol mooie kleren.

Van kwalitatieve merken met bijzondere designs. Van mooie basics met extra cachet maar ook van fashion forward stukken die weinig anderen hebben. En als je je kleerkast kan vullen zonder fortuinen uit te geven, is dat mooi meegenomen!

Als ik je nu zou vertellen dat je alles kan hebben? 

Dat je niet hoeft te kiezen tussen hoge kwaliteit, mooi design, duurzaamheid en betaalbare prijzen? 

Dan ben je bij Mari Lamy aan het juiste adres!

 

Een boetiek vol knappe merken aan de helft van de prijs!

Zeg niet zomaar “een outlet” tegen Mari Lamy. Ja, je vindt er zeker designerkledij aan outletprijzen. Maar ik bied enkel kledij van het voorbije jaar: stukken die dus 100% on trend zijn!

Ik selecteer zelf de merken en stukken die in de boetiek hangen: tijdloze items die inspelen op de laatste trends.  Kwaliteit is daarbij de voornaamste maatstaf.

Voor de komende seizoenen vind je bij Mari Lamy onder andere de volgende merken:

 

In het hartje Roeselare

Sinds 2012 vind je Mari Lamy in het “Vlamingstraatje” in het hart van winkelstad Roeselare. Ik ben misschien wat bevooroordeeld maar Roeselare is een van de gezelligste shopping steden van Vlaanderen. Rond de boetiek vind je voldoende parkeergelegenheid én charmante plekjes om even op adem te komen en te genieten van je aankopen. 

 

 

 

En online!

Via deze website - www.mari.lamy.be - koop je de Belgische en Italiaanse merken ook online aan 50% van de originele prijs. Je kan je aankoop ophalen in de winkel of ik verzend het naar jou via de post. Alle betaal- en verzenddetails vind je in de verkoopsvoorwaarden op deze website. 

 

Naar de webshop!

Hallo, ik ben Mariska

Na een carrière van 15 jaar in hotelmanagement kon ik mijn passie voor mode en ondernemen niet langer negeren. Ik hou zelf heel erg van shoppen en experimenteer graag met kleuren, texturen en combinaties. Kom je winkelen bij Mari Lamy, kan je zeker beroep doen op mijn expertise. Ik maak graag tijd voor jou om de outfit samen te stellen waar jij naar op zoek bent!

 Heb je vragen over stukken die je in de webshop zag, dan beantwoord ik die graag via de chatfunctie op deze website. Rechtsonder elke pagina zie je “message us” in een blauw ballonnetje staan. Klik je daarop, begin je met me te chatten!

Voor dagelijkse outfit inspiratie volg je me op Facebook, Instagram of Pinterest.

 

 

Ontdek onze merken